Access Bars

Moje první setkání s Access bylo na semináři o čínské medicíně. Když už byl téměř konec, přišla paní a rozložila masážní lehátka. Pod mýma rukama ležela další paní, kterou jsem neznala. Bylo nás tam asi 10. Podle instrukcí jsem ji přiložila moje ruce na určité body na hlavě a ona zase mě. Byla to jen malá ochutnávka a pozvánka na kurz, který se měl konat za týden.

Co to jako bylo? Proč tam vlastně přišla?

Již za tmy jsem sedla do auta a jela domů. Bylo mi tak nějak jinak, ale moje hlava zavelela: "Nesmysl, na žádný kurz nepůjdu, nepotřebuju to." Měla jsem před sebou celý týden a já to pustila z hlavy, vždyť už jsem se rozhodla. Ale celý týden byl takový zvláštní….jiné soudy, jiné moje závěry, všechno bylo tak nějak jinak. Co to jako je? Měla jsem lehkost a chaos dohromady, něco je jinak, ale CO … nikam nejdu. Jenže najednou jsem vnímala obrovskou těžkost, že bych tam nešla. Dokonce i představa mé hlavy, že tam nepůjdu, nebyla přesvědčivá. A tak jsem dorazila v únoru 2019 na svůj první kurz. Byl opravdu první, nikdy jsem na žádném jiném nebyla.

Co si představit pod Access bars?

Access Bars je metoda , která pracuje s 32 body na hlavě.
Co se potom stane? K čemu nám to je?

Naše bytost, když si vybírá, tělo, do kterého se bude inkarnovat, tak velmi dobře ví, jaké úkoly tady v této realitě chce splnit. A vybere si také dobrovolně tuto realitu, kde jsou dva druhy energií - černá a bílá, Jing a jang…světlo a temnota…o tom mluví ostatně mnoho dalších modalit.
Zvolí si tělo, zvolí si úkoly, mnohdy ne úplně jednoduché, ale je to její volba, ví, že vše je možné splnit, vykonat, prožít a posunout se dál. Ale má to jedno ALE. Zvládne opravdu všechny úkoly, ať jsou jakkoliv těžké za předpkladu, že zůstane napojena na zdroj, na energetický zdroj, z kterého přišla. A to napojení umožňuje 32 bodů na hlavě, tzv. Bars.

Těsně po narození jsou otevřeny, ale díky duální realitě a nerovnováze energií se velmi brzy zavřou tzv. pevnými úhly pohledu, které vytvořila tato realita. Nejsou naše, ale vytvářejí omezení, závěry, limity…energeticky se tyto body velmi rychle zavřou a bytost přestane být na zdroj napojena.

Neví tedy, jak splnit ty úkoly, které si vybrala, nemůže žít život v lehkosti a radosti. Zůstane jen mozek. Ano, je to úžasný orgán, který řídí naše fyzické tělo a pomáhá nám tvořit v této realitě, ale nedokáže napojit duši, bytost, na její energetický zdroj.

Gary Douglas to před více než 30 lety chenelingem navnímal a podařilo se mu to i vědecky dokázat. Před spuštěním Bars a po aplikaci Bars je množství uvolněné energie kolem hlavy mnohonásobně větší.

Skutečností je, že každá volba, kterou jsme kdy udělali, vytvořila to, co žijeme.

Co je to za energii? 

Je to uvolňující se energie, která zavřela 32 bodů na hlavě. K uzavření dojde většinou kolem 3 let našeho života, ano tak brzy, někdy i dřív, díky nerovnováze a převaze těžkých energií této reality. Jak dlouho se nám tam ty bloky, omezení a limitace vytvářejí, tak dlouho většinou trvá, než je odstaníme. Proto nestačí jít jen na jedno sezení, nebo kurz, ale velkým přínosem je, aby se Barsy staly součástí našeho života, našeho bytí.

A jak nejrychleji na to?

Většinou vás přitáhne energie, takže se někde o tom dozvíte, nebo vám to někdo poradí. Nebo si to chcete nejdřív vyzkoušet a přijdete na sezení (seznam praktiků najdete na stránkách AC.) Sezení může probíhat buď jako jen v aplikaci a spuštění bodu Bars a nebo jako fasilitace s Barsy nakonec, které všechny uvolněné a přeměněné energie fasilitací dokážou velmi rychle odplavit a rozpustit.

Pokud chcete opravdové změny, trvalé a nejen změny, ale dostat se daleko dál, za hranice této reality, potom je přínosem, aby se vám barsy staly součástí vašeho života. Jde to poměrně snadno, protože pokud dosáhnete praktika, tzn. máte základní kurz Access Bars, můžete potom výměny Barsů dostávat a dávat zadarmo, ale také je máte možnost jen dávat, prostě jako certifikovaný praktik. 

Po čtyřech letech praxe, kdy mě tato modalita otevřela další možnosti, bych na otázku
"Co je Access Bars?" odpověděla takto:

Nástroje k otevírání vědomí, kdy barsy rozpouští bloky a omezení, které jsme nasbírali a energeticky natáhli od ostatních. A pokud je rozpustíme, napojíme se zpátky na naši bytost. A to napojení nás vede,”proč jsme tady”,  nástroje nám umožňují objevit dary a kapacity , které všichni máme, jen se nemohou objevit.
Realita nás učí, jak máme ŽÍT, Access C nám otevře možnosti jak v této realitě BÝT.

Co všechno je s Access Consciousness možné?

Příklady z praxe:

→Zachraňování 
Úspěšná žena se bála o svého kolegu, měla strach a to velký. Měli spolu rozjetý nový úspěšný projekt a ona se velmi bála, že je nemocný a že se neuzdraví. Dostala doporučení, ať mi zkusí zavolat. Přišla ke mně ve velkém stresu a v očekávání, naprosto vyčerpaná a vyhořelá a s nedůvěrou, protože už toho vyzkoušela hodně a nemá moc času, stále pracuje.

 Metoda Acess Consciousness…mě mnohé naučila, ty nejvyšší energetické kurzy mi umožnily napojit se energeticky na lidi, nebo hlavně na jejich bytosti . A nástroje k otevírání vědomí jsou velmi rychlé a hlavně účinné. Nedá se to samozřejmě používat paušálně na každého stejně, ale o tom jsou ty dary a kapacity, které nám nástroje a Barsy pomohou otevřít.

Po prvním sezení se jí změnil zcela úhel pohledu na celou situaci a velmi rychle pochopila , že strach a zachraňování to jen zkomplikují. Po dvou měsících se situace naprosto změnila, otevřely se zcela jiné možnosti a ona začala tvořit to, co by nikdy nečekala, že dokáže s takovou lehkostí.

→“Jsem méně, nikdo mě nevidí , jsem prostě neviditelná”

Tohle je jedna z nejčastějších přání mých klientů v poslední době. Pro mě to bylo úžasné uvědomění, že i tohle se dá změnit.Velkou roli v tom hrají i entity a rodové linie, kdy zachraňujeme a léčíme druhé energeticky a naše energie pro nás a naši bytost  už nezbývá .Tady to chvíli trvá, ale ženy a vlastně i muži si s tím pracují sami…já je jen vedu ..přijdou na jedno dvě sezení a potom už vědí jak na to …  Výhoda práce, kterou s lidmi tvořím, je energetická změna - slovo a myšlenka tvoří naši realitu. Nemyslím tím afirmace, ale skutečně podložené čistící prohlášení, na kterých tato metoda pracuje víc než 30 let .Pro mě je velmi důležité, že vycházím z metody podložené mezinárodními certifikáty a vím, že vše je z vědomí a ne z nevědomí a z anti vědomí (to je totiž velký problém dnešní doby).

→Vztahy 
Partnerské problémy se nedají řešit jen rozebíráním problému těch dvou…z úhlu pohledu energií, je to jen hodnocení situace a většinou se to časem ještě zhorší ..protože to otevírá jen energie nevědomí. Je třeba začít  čistit vztahy  už z minulých životů, kdy nás drží některé energie. Je třeba se podívat na vztah sám k sobě, na duplikaci a napodobování rodových linií a také je třeba pracovat s tělesnými energetickými procesy a s energií oběti.

A ptáte se jak? 

Mnoho se dá vyřešit online po zoomu, a potom pomocí série čistících prohlášení na téma vztahy. Pokud chceme změnit partnera musíme vždy začít u sebe . Pokud se změníme my, změní se i naši blízcí...a  to je velmi dobrá zpráva. Důležitou součástí změny je  si spouštět barsy (Z ekonomických důvodů je lepší se je však naučit a používat je formou výměn zdarma jako základní návyk 2x týdně.) 
A za jak dlouho je vidět změna?

To záleží na dovolení a volbě každého z nás, ale i s tím umíme pracovat.

Moje absolvované kurzy

Access Bars 3x, získání titulu  Bars fasilitátor..2019, 2020
Foundation 4x s Ivanou Faber, 2020, 2021,2022,2023
Globální Foundation s Gary Douglesem a Dainem Heerem 2021,2022, 2023
3 denní kurz tělesných procesů, práce s těly 2020, 2021,2022
(3x s Ivanou Faber, 1x s Andrew Gardela a Ivana Faber 2021)
Kurz energiií ESSE..práce s těly 2021
Kurz entity pro začátečníky 2020
Kurz entity pro pokročilé s Shanon O´hara
Kurz Být sám sebou s Dainem Heerem 2021
Pokročilý kurz výběr z možností s Garym Douglasem a Greis Douglas 2021
ESB s Dr. Dainem Heerem 2022
SOP s Dr. Dainem Heerem 2022
SOP s Dr. Dainem Heerem, Vídeň 2023
Choice for possibilities se Simone Milasas, 2023
Tělesné procesy s Kalpana Raghuraman, Praha červenec 2023
Foundation s Florence Augier, Magická Samšina květen 2023
6 denní El Lugar - Nová realita s Gary Douglas a Dr. Dain Heer, řijen 2023
Advanced body class - pokročilé tělesné procesy v Ženevě s Grace Douglas, únor 2024
Abuse Hold s Grace Douglas v Ženevě, únor 2024

 

Recenze

Celý život jsem měla jeden velký problém, nedokázala jsem mluvit na veřejnosti s více než 2 lidmi...a to jsem minimálně 2x do roka měla mluvit před svými zaměstnanci a hodnotit úspěchy firmy...nedostala jsem ze ebe ani slovo...v pondělí jsem šla na Barsy a a v pátek a v sobotu jsem měla 2 akce, kde jsem měla mluvit na veřejnosti a já jsem to zvládla, bez stresu a s lehkostí
Blanka, 42 let
Ze zdravotních důvodů jsem chtěla změnit práci , měla jsem nějaké možnosti, ale vždy jsem se na něco vymluvila...vždy mě zabrzdil strach a obavy...ma veškeré argumenty jsem vždy měla odpověd ...nojo jenže , ale...již po 2 sezení jsem změnila práci... stále na sobě pracuji, vrstev které se musí znehodnotit a přetvořit j e ještě hodně, ale již nemám strach...když se správně zeptám, vše jde s lehkostí a o tom jsou Barsy.
Hanka, 50 let
Rozdvojená osobnost, vyhodili ho již ze třetí práce, nyní téměř rok nepracoval, bolesti žaludku, slinění, začal se bát jezdit autem, bál se svých myšlenek, říkal, že druzí je slyší, silný kuřák, celý den trávil v posteli nebo u televize, živili ho rodiče...již po prvním sezení začal dodržovat nový režim...vstával v 8 hod ráno, začal si vařit, změnil jídelníček, začal běhat, pomáhat rodičům, za 14 dní sedl za volant, za měsíc si začal hledat práci...začal mít sny a přání a ví, že se mu splní...vždy se těší na další terapii, ještě je potřebuje, ale časem začne tyto úžasné nástroje používat sám.
Marcel, 20 let
Na barsech jsem byla poprvé v říjnu 2019, když jsem se rozhodovala, zda mám jít na operaci. Terapie mi pomohla rozhodnout se s lehkostí a bez strachu pro operaci. Celý měsíc, který mi do operace zbýval, jsem byla naprosto v pohodě a bez stresu z plánované operace. Potom jsem byla na barsech a tělesných procesech ještě několikrát. Chodila jsem skoro každý týden, protože jsem potřebovala vyřešit plno věcí. Po rozvodu jsem neměla zcela vyřešen vztah k manželovi. Barsy mi pomohly se na vše dívat s nadhledem, používat intuici a procházet životem s lehkostí. S manželem jsem již schopná komunikovat, aniž bych pociťovala nějakou lítost z toho, jak náš vztah skončil.
Renata, 53 let

Facebook skupina
Magická Samšina

youtube milada fohlerova

Youtube kanál 
Milada Fohlerová

Telegram 
Magická Samšina